Afbeelding workshop pagina.jpg

Workshop voor kunstzinnig therapeuten

Drie schilderworkshops oliepastel voor kunstzinnig therapeuten
Op 3 dinsdagavonden verzorg ik 3 digitale lessen via zoom schilderen met oliepastel specifiek voor kunstzinnig therapeuten. Allereerst om deze techniek te leren kennen en voor sommigen om de techniek te verdiepen.
 
Iedere workshop verzorg ik een nieuwe opdracht vanuit het thema licht en duisternis. Tijdens de digitale lessen schilder ik met jullie mee, zodat jullie goed de opbouw kunnen volgen. Tijdens de lessen kijk ik eveneens met jullie mee en begeleid ik jullie persoonlijk door aanwijzingen te geven hoe je verder zou kunnen gaan en je te laten ontdekken welke mogelijkheden er in je werk verborgen liggen. Het laatste kwartier van de les bespreken we voor welke problematiek je de oefening zou kunnen gebruiken en wisselen we de ervaringen uit.
 

Data dinsdagavond 1, 8 en 15 november

Tijd van 19.30 uur tot 21.00 uur
Materiaal: oliepastel krijtjes van Van Gogh, gebleekte lijnolie, Fabriano tekenpapier 160 gram, schilderstape, een oud T-shirt in stukjes.

Mocht je interesse hebben dan kun je een mailtje sturen naar info@baukje-exler.com

Achteraf moet je zelf je punten aanvragen en daarna zal ik een certificaat van deelname versturen. Reken op ca 5 à 6 punten.