Afbeelding workshop pagina.jpg

Workshop voor kunstzinnig therapeuten

Drie schilderworkshops oliepastel
Op dinsdagavond 26 oktober, 2 en 9 november verzorg ik 3 digitale lessen schilderen met oliepastel specifiek voor kunstzinnig therapeuten. Allereerst om deze techniek aan te leren en te ontdekken voor jezelf en ten tweede om te ervaren hoe de techniek en deze opdrachten die ik ga verzorgen, zouden kunnen werken voor jullie cliënten.
 
Iedere workshop verzorg ik een nieuwe opdracht. Tijdens de digitale lessen schilder ik met jullie mee, zodat jullie goed de opbouw kunnen volgen. Tijdens de lessen kijk ik eveneens met jullie mee en begeleid ik jullie persoonlijk door aanwijzingen te geven hoe je verder zou kunnen gaan en je te laten ontdekken welke mogelijkheden er in je werk verborgen liggen. Iedere les werken we vanuit de opbouw van kleur. Vanuit die opbouw laten we het licht en duisternis ontstaan en vervolgens kan er vanuit die stemming voorzichtig een compositie ontstaan.
 
Wanneer: 26 oktober, 2 en 9 november 19.30 uur tot 21.00 uur via Zoom | € 57,50 voor drie lessen.
Materiaal: oliepastel krijtjes van Van Gogh, gebleekte lijnolie, Fabriano tekenpapier 160 gram, schilderstape, een oud T-shirt in stukjes.

Mocht je interesse hebben dan kun je een mailtje sturen.
Accreditatiepunten zijn in aanvraag. Reken op ca 5 à 6 punten.