top of page
6f97fa6d-dd74-4465-91dd-d141db6e1e57.JPG

Maak kennis met de kunstenares

Mijn missie is om mijn passie voor de oliepastel schildertechniek met iedereen te delen die hierin interesse heeft, zoals kunstzinnig therapeuten, coaches, docenten en hobbyisten.

Uit ervaring weet ik dat schilderen en werken met kleur, licht en beweging een positieve en helende werking op je mentale welzijn kan hebben. In periodes waarin ik met fysieke uitdagingen te maken had, heb ik mezelf deze unieke techniek eigen gemaakt. Zo kwam in deze donkere periode licht en beweging terug in mijn leven. Dit heeft mij tot een deskundige gemaakt in deze techniek en ik wil graag andere mensen inspireren in het werken met oliepastel.

Mijn achtergrond

Studie

Ik heb gestudeerd aan de Hogeschool voor Opvoedkunst te Zeist en ben vervolgens 9 jaar in het onderwijs werkzaam geweest. Gedurende deze periode heb ik mezelf bekwaamd in het schilderen met oliepastel krijt.

 

Eigen atelier

In 2004 heb ik besloten om mijn eigen weg te gaan en Atelier Exler opgericht, een atelier gespecialiseerd in oliepastel, gelegen in Doorn op de Utrechtse Heuvelrug. Daarnaast combineer ik oliepastel krijt ook met andere materialen. Denk hierbij aan ecoline en hout. Schilderen met acryl heeft eveneens mijn interesse.

Belangrijkste activiteiten

  • de verkoop en kunstuitleen van (bestaande) schilderijen,

  • het schilderen in opdracht

  • het geven van cursussen en workshops in schilderen met  oliepastel en het combineren van oliepastel met andere technieken als ecoline, acryl of hout

  • het ontwerpen en verkopen van kunstkaarten, posters, flyers en andere producten

Neem contact met op als je vragen hebt en stuur me een e-mail!

bottom of page