© 2018 by Baukje Exler

(Halve) Dagworkshop oliepastel

De workshop

Heb je zin om eens langer dan een (inloop)les aan een schilderij te werken? Of wil je kennis maken met oliepastel? Kom dan naar de (halve) dagworkshop schilderen met oliepastel op een prachtige verstilde plek in Doorn.

Bij een halve dagworkshop ontvang ik je met heerlijke koffie en verse taart om de workshop feestelijk te starten. in deze workshop ga je de techniek van oliepastel leren kennen of je juist verdiepen als je al vaker met dit materiaal hebt gewerkt. Het is fijn om lang(er) aan een werkstuk te werken en daar de rust voor te hebben. Ik zorg altijd dat er ook een opdracht is, zodat je gericht aan het werk kunt gaan. Maar vrij werken is natuurlijk ook mogelijk.

Bij een (hele) dagworkshop wordt er daarnaast een lunch geserveerd en is er ook een middagdeel waarbij de deelnemers bijvoorbeeld aan een groot werk kunnen werken. Als het weer meezit, kan de workshop in alle rust in de buitenlucht plaatsvinden. Aan het eind van de workshop bespreken we alle werken. Hiernaast tref je een indruk aan van de prachtige werken die door deelnemers worden gemaakt.

Tijden

De eerstvolgende HELE dagworkshop oliepastel schilderen is op 11 januari. En op 4 april organiseer ik de tweede HELE dagworkshop oliepastel. De derde in het voorjaar 2020 vindt plaats op 20 juni. Houd altijd het laatste nieuws op deze website en de agenda in de gaten voor de meest actuele data en tijden.

Over het algemeen vinden de halve dagworkshops 's ochtends van 09:00 - 12:00 uur plaats. (Hele) dagworkshops vinden plaats van 10:00 - 16:00 uur.

 

Kosten

De kosten per deelnemer per halve dagworkshop bedragen € 37,50 inclusief materiaal (oliepastel krijt en papier). De kosten van een dagworkshop bedragen € 80,00 per persoon (inclusief materiaal).


 

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel