(Halve) Dagworkshop oliepastel

De workshop

Heb je zin om eens langer dan een (inloop)les aan een schilderij te werken? Of wil je kennis maken met oliepastel? Kom dan naar de (halve) dagworkshop schilderen met oliepastel op een prachtige verstilde plek in Doorn.

Bij een halve dagworkshop ontvang ik je met heerlijke koffie en verse taart om de workshop feestelijk te starten. in deze workshop ga je de techniek van oliepastel leren kennen of je juist verdiepen als je al vaker met dit materiaal hebt gewerkt. Het is fijn om lang(er) aan een werkstuk te werken en daar de rust voor te hebben. Ik zorg altijd dat er ook een opdracht is, zodat je gericht aan het werk kunt gaan. Maar vrij werken is natuurlijk ook mogelijk.

Bij een (hele) dagworkshop wordt er daarnaast een lunch geserveerd en is er ook een middagdeel waarbij de deelnemers bijvoorbeeld aan een groot werk kunnen werken. Als het weer meezit, kan de workshop in alle rust in de buitenlucht plaatsvinden. Aan het eind van de workshop bespreken we alle werken. Hiernaast tref je een indruk aan van de prachtige werken die door deelnemers worden gemaakt.

Data & Tijden

De volgende hele en halve dagworkshop oliepastel schilderen

volgen in 2021.

 

Bij mooi weer verzorg ik de workshop in de tuin voor ongeveer 7 à 8 mensen. In het atelier werk ik met 6 mensen.

 

Kosten

Hele dagworkshop € 80,00 per persoon

Halve dagworkshop € 45,00 inclusief materiaal

(inclusief oliepastel krijt en papier)


 

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel