Horizon roestbruin header.jpg
Cursusaanbod

Werken in stilte in een huiselijke setting in een verstilde en groene omgeving...

Baukje geeft verschillende cursussen in oliepastel en andere technieken, al dan niet gecombineerd, op diverse tijdstippen in een verstilde, groene omgeving en huiselijke sfeer. De cursisten werken zo veel mogelijk in stilte, zodat ze zich echt met het wezen van de kleur en met hun eigen werk kunnen verbinden.

Met een persoonlijke benadering in de begeleiding...

Baukje probeert daarbij haar cursisten op een subtiele manier te begeleiden. Door haar cursist ook op een persoonlijkere manier te leren kennen, probeert ze te ontdekken waar de vragen en wensen van de cursist liggen en hier op in te spelen. Misschien komen er zelfs onbekende kwaliteiten naar boven? Baukje vindt het vooral belangrijk dat de cursisten van het moment kunnen genieten en af en toe ook het resultaat kunnen loslaten. Je mee laten nemen in de mooie kleuren en tot rust komen, is voor Baukje eveneens heel belangrijk.

 

Voor een ieder toegankelijke cursussen die twee keer per jaar worden gegeven...

De cursussen worden over het algemeen twee keer in het jaar gegeven: in de periode winter/voorjaar en in het najaar. Maximaal zeven à acht kinderen/volwassenen kunnen tegelijk deelnemen. De cursussen zijn voor zowel jong als oud en beginner als gevorderde. Iedereen kan zich de techniek van het werken met oliepastel krijt eigen maken. Lees hier wat de techniek inhoudt. Een kopje koffie of thee met wat lekkers of een glas fris zal zeker niet ontbreken.

 

​Verschillende cursussen waarvan er altijd wel eentje bij jou past

Onderstaand zijn de cursussen aangegeven die Baukje geeft. Check altijd de agenda voor exacte tijdstippen. Meld je direct aan via de contactpagina of via de linkjes die je op de verschillende cursuspagina's aantreft en maak je de oliepastel techniek eigen. Wil je het eerst uitproberen? Meld je dan aan voor een inlooples. Bedenk je je na je aanmelding? Geen punt. Je kunt onder bepaalde voorwaarden kosteloos of tegen gedeeltelijke betaling annuleren.

Spelen met vorm en kleur

(Twee)wekelijkse schilderscursussen voor volwassenen op dinsdag-ochtend, woensdagochtend, woensdagavond of donderdag-ochtend.
 

De jonge kunstenaar

Wekelijkse schildercursus voor kinderen van 9-13 jaar op de dinsdagmiddagen.

Inlooples

volwassenen

Maandelijkse inloopochtend voor mensen op de wachtlijst, mensen die geen (twee)wekelijkse cursus kunnen volgen of mensen die willen kennismaken met oliepastel

Overige mogelijkheden

Naast de reguliere lessen biedt Baukje cursussen op maat aan. Denk aan privélessen en lessen voor bepaalde doelgroepen.