Workshopaanbod

Werken in stilte in een huiselijke setting...

Baukje geeft diverse workshops in oliepastel schilderen, al dan niet gecombineerd met andere technieken. De deelnemers werken zo veel mogelijk in stilte, zodat ze zich echt met het wezen van de kleur en met hun eigen werk kunnen verbinden. Bij deelname van kinderen streeft Baukje eveneens een rustige setting na.

 

Met een persoonlijke benadering in de begeleiding...

Baukje probeert daarbij de deelnemers op een subtiele manier te begeleiden. Door de deelnemers ook op een persoonlijkere manier te leren kennen, probeert ze te ontdekken waar de vragen en wensen van de deelnemer liggen en hier op in te spelen. Misschien komen er zelfs onbekende kwaliteiten naar boven? Baukje vindt het vooral belangrijk dat de deelnemers van het moment kunnen genieten en af en toe ook het resultaat eens kunnen loslaten. Je mee laten nemen in de mooie kleuren en tot rust komen, is voor Baukje eveneens heel belangrijk.

 

En er is altijd wel een passende workshop voor jou

Afhankelijk van de wensen van de deelnemers wordt gezamenlijk invulling aan de workshop gegeven. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een halve dagworkshops, workshops gemengde technieken, een workshop op maat zoals twee uur met je gezin/familie schilderen, een workshop op locatie of naar eigen wens. Daarnaast kun je ook een kinderverjaardag vieren bij Baukje.

Meld je als je interesse hebt direct aan via de contactpagina of via de linkjes die je op de verschillende workshoppagina's aantreft. Als je oliepastel eerst uit wil proberen, kun je ook een inlooples overwegen of een privéles.

Oliepastel halve dag workshop

Tijdens deze workshop leer je de beginselen van oliepastel schilderen of ga je je er verder in verdiepen.
 

Workshop gemengde technieken

Tijdens deze workshop leer je oliepastel te combineren met bijvoorbeeld ecoline, hout of acryl.

Workshop op maat

Ben je op zoek naar een workshop die je naar eigen wens wil invullen? Bijvoorbeeld op een bijzondere locatie of met een andere tecniek?

Verjaardags-feestje

Vier je verjaardag bij Baukje Exler en maak het mooiste schilderij! Natuurlijk krijgt de jarige een cadeautje en wat lekkers!

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel