top of page
Afbeelding workshop pagina.jpg

Uitleg over de workshops

Werken in stilte in een veilige sfeer en prachtige groene omgeving...

Ik verzorg diverse workshops in oliepastel schilderen, al dan niet gecombineerd met andere technieken. Om je kunstzinnig goed te kunnen uiten is een veilige en warme sfeer een belangrijke voorwaarde voor mij. De deelnemers werken zo veel mogelijk in stilte, zodat ze zich echt met het wezen van de kleur en met hun eigen werk kunnen verbinden. Bij deelname van kinderen streef ik eveneens een rustige setting na.

 

Met een persoonlijke benadering in de begeleiding...

Ik probeer de cursisten op een subtiele en persoonlijke manier te begeleiden. Dit doe ik door te luisteren en waar te nemen en te ontdekken waar de vragen en wensen van de cursist ligt en hier op in te spelen. Misschien komen er zelfs onbekende kwaliteiten naar boven? Ik vind het vooral belangrijk dat je van het moment kunt genieten, Je mee laat nemen in de mooie kleuren en tot rust komen en je je kunt verbazen over je eigen gemaakte werk.

 

Er is altijd wel een passende workshop voor jou!

Ik verzorg hele en halve dag workshops schilderen met oliepastelkrijt. Maar ook een workshop schilderen op hout of schilderen met acryl gecombineerd met oliepastel of ecoline en oliepastel behoort tot de mogelijkheden. Een workshop op maat zoals twee uur met je gezin/familie schilderen, een workshop op locatie of naar eigen wens. En een kinderverjaardag of verjaardag voor volwassenen is ook mogelijk.

Tevens organiseer ik thema workshops voor bijvoorbeeld een school, een kinderdagverblijf of een andere instelling. Denk bijvoorbeeld aan het maken van getuigschriften.

Interesse of vragen? Neem contact op!

​Meld je aan als je interesse hebt via de contactpagina of via de linkjes die je op de verschillende workshoppagina's aantreft. Als je oliepastel eerst uit wilt proberen, kun je ook een inlooples of een privéles overwegen. Laatstgenoemde kan ook digitaal. Kijk in de agenda of de webwinkel voor de data.

bottom of page