top of page
Horizon roestbruin header.jpg

Uitleg over de cursussen

Werken in een stille en veilige sfeer en in een prachtige en groene omgeving...
Een allereerste voorwaarde om je als cursist kunstzinnig te kunnen uiten is een veilige, warme en welkome omgeving. We werken daarbij in een rustige sfeer om je goed met jouw kunstzinnige proces te kunnen verbinden.

Met een persoonlijke benadering in de begeleiding...
Ik vind het belangrijk om mijn cursisten op een subtiele en persoonlijke manier te begeleiden. Dit doe ik door te luisteren en  waar te nemen. Zo probeer ik te ontdekken waar de vragen en wensen liggen en hier speel ik op in. Misschien komen er zelfs onbekende kwaliteiten van jou naar boven? Ontspanning, durven spelen, uit het hoofd komen en genieten van wat er ontstaat, zijn daarbij elementen waar ik aandacht aan geef.
 
Ontdekken van je eigen schilderstijl en kwaliteiten
Naarmate je de techniek beter leert kennen, gaan we samen steeds meer op pad om jouw eigen schilderstijl in deze techniek te ontdekken. Dit doe ik door speelse oefeningen te verzorgen waarbij we de werken soms doorschuiven in de hele groep of twee aan twee maken of deze in hoge snelheid laten ontstaan. Dit helpt om los te komen en geeft weer inspiratie voor je eigen werk.
 
​Vaste cursussen op verschillende dagen, privélessen en lessen voor speciale doelgroepen
Ik verzorg de vaste lessen op dinsdag en woensdag een keer in de twee weken en wekelijks op donderdag. Het is ook mogelijk om je per keer voor de inloop les op vrijdag in te schrijven. Deze les is een mooie gelegenheid om te ontdekken of de techniek schilderen met oliepastelkrijt bij je past. Je kunt je per keer inschrijven.

Heb je een specifieke vraag en wil je een les helemaal op maat dan kun je ook een privéles plannen. Neem daarvoor contact met mij op om samen een afspraak te plannen.

Ik verzorg ook lessen voor docenten, coaches of kunstzinnig therapeuten die graag deze techniek voor hun eigen praktijk willen eigen maken. Neem voor de mogelijkheden contact met mij op. Check altijd de agenda voor exacte tijdstippen.
Meld je direct aan via de contactpagina of via de linkjes die je op de verschillende cursuspagina's aantreft.

bottom of page