top of page

NIEUW: Prachtige sfeervolle toverplaten en lichtwensen in samenwerking met Toverlux!

Toverlux brengt een collectief van getalenteerde kunstenaars samen, die hun illustraties verlichten met magisch licht om warmte en verwondering in je huis te brengen.

 

De collectie van Toverlux bestaat uit de Magische Lamp, de Magische Raamhanger, de groeiende collectie Toverplaten en de Lichtwensen met Lichtbasis. De houten lampen zijn met liefde gemaakt en perfect voor kinderkamers, yoga- & praktijkruimtes en de seizoenstafel, waarbij ze de essentie van op Waldorf geïnspireerde ontwerpen weergeven. Maar ook op elke andere plek in je huis, kantoor, kinderdagverblijf of anderszins komen ze volledig tot hun recht.


Toverlux, alle kunstenaars en ik in het bijzonder heten je van harte welkom om de collectie te verkennen, die een verscheidenheid aan magische ontwerpen bevat die wachten om je verbeelding te prikkelen.

 

Ontdek mijn ontwerpen in het kunstenaarscollectief die geïnspireerd zijn op de steeds veranderende schoonheid van de natuur en haar seizoenen in mijn eigen webwinkel.

Voor meer informatie over Toverlux, de betrokken kunstenaars en alle producten verwijs ik je graag naar de website van Toverlux.

 

Onderstaand mijn toverplaten ter inspiratie.

En hieronder mijn lichtwens kaarten met lichtbasis ter inspiratie

bottom of page