Baukje geeft naast de halve dagworkshops oliepastel ook workshops waarbij ze oliepastel combineert met andere technieken:

Ecoline en oliepastel workshop

Hierbij combineren we ecoline en oliepastel voor een verrassend resultaat. Deze workshop bestaat uit twee ochtenden. Laat je inspireren door het speelse en kleurrijke materiaal van water en ecoline. In deze workshop gaan we eerst met ecoline aan de slag. De opzet met ecoline bewerken we de tweede ochtend met oliepastel krijt. Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:
 

Tijdstippen

De volgende workshops moeten nog worden gepland.

De kosten per deelnemer per workshop bedragen: € 55,00 inclusief materiaal

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

 

Oliepastel op hout workshop

Hierbij wordt oliepastel op hout aangebracht. De workshop bestaat uit drie lessen. Je leert een seizoensgebonden schilderij of een schilderij gebaseerd op de jaarfeesten op hout te maken. Bijvoorbeeld voor op de jaartafel, in de kinderkamer of in de klas of voor een ander mooi plekje in huis. Er is ook een mogelijkheid om een abstract werk op hout te maken. Je leert hoe je de techniek ‘schilderen met oliepastel op hout’ toe kunt passen en hoe je je schilderij het beste kunt afwerken. Vanuit de kleuren die je leert mengen, komen we vervolgens tot de vorm en de illustratie.

 

Tijdstippen

De volgende oliepastel op hout workshop (3 ochtenden) moet nog gepland worden dus houd svp de website in de gaten.

De kosten per deelnemer bedragen € 58,00 voor de drie ochtenden.

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

Workshop acryl

Hierbij past Baukje haar oliepastel techniek toe op linnen doek. Tijdens twee ochtenden gaan we schilderen met acryl op doek. Je kunt zowel abstract als figuratief werken. De techniek wordt uitgelegd en vanuit de kleur en de vrije expressie laten we de compositie ontstaan. Thema’s die aan bod komen zijn: licht en duisternis, kleurovergangen en compositie. In de afwerkingsfase kun je het werk eventueel ook afwerken met oliepastel krijt. Een aantal door

 

Tijdstippen

De volgende workshop acryl moet nog gepland worden.

Houd altijd het laatste nieuws op deze website en de agenda in de gaten voor de meest actuele data en tijden.

​Kosten

De kosten per deelnemer per workshop bedragen € 55,00 exclusief materiaal en € 60,00 inclusief materiaal maar exclusief doek (deze graag zelf aanschaffen)

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel