top of page
Afbeelding workshop pagina.jpg

Workshops gemengde technieken

Baukje geeft naast de halve dagworkshops oliepastel ook workshops waarbij ze oliepastel combineert met andere technieken:

Ecoline en oliepastel workshop

Hierbij combineren we ecoline en oliepastel voor een verrassend resultaat. Deze workshop bestaat uit twee ochtenden. Laat je inspireren door het speelse en kleurrijke materiaal van water en ecoline. In deze workshop gaan we eerst met ecoline aan de slag. De opzet met ecoline bewerken we de tweede ochtend met oliepastel krijt. Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:
 

Data & kosten

Data: Nog onbekend

Tijdstip: van 9.30 uur tot 11.30 uur

Kosten: € 55,00 inclusief materiaal en lekkers

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

 

Oliepastel op hout workshop

Hierbij wordt oliepastel op hout aangebracht. Je leert een seizoensgebonden schilderij of een schilderij gebaseerd op de jaarfeesten op hout te maken. Bijvoorbeeld voor op de jaartafel, in de kinderkamer of in de klas of voor een ander mooi plekje in huis. Er is ook een mogelijkheid om een abstract werk op hout te maken. Je leert hoe je de techniek ‘schilderen met oliepastel op hout’ toe kunt passen en hoe je je schilderij het beste kunt afwerken. Vanuit de kleuren die je leert mengen, komen we vervolgens tot de vorm en de illustratie.

 

Datums en kosten

Op aanvraag met een groepje

Tijd: van 9.30 uur tot 12.30 uur

Kosten: € 48,00 voor een ochtend inclusief matriaal

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

Workshop acryl

Tijdens deze drie ochtenden workshop gaan we schilderen met acryl. Iedere ochtend starten we met een korte oefening en vervolgens werken we daarna aan een groter schilderij gedurende de drie ochtenden.Naast het werken met de penseel zal ik ook andere gereedschappen aanbieden om met acryl te kunnen schilderen om een mooi effect te krijgen. Het thema is zomer wat zowel

abstract of figuratief verwerkt kan worden. Schrijf je snel in voor deze drie heerlijke ochtenden.

Data en kosten

woensdag 12 juli, donderdag 13 juli en vrijdag 14 juli

Tijd: 9.30 uur tot 12.30 uur

Kosten: € 142,50 inclusief koffie, thee en lekkers maar exclusief materiaal.

bottom of page