Workshops gemengde technieken

Baukje geeft naast de halve dagworkshops oliepastel ook workshops waarbij ze oliepastel combineert met andere technieken:

Ecoline en oliepastel workshop

Hierbij combineren we ecoline en oliepastel voor een verrassend resultaat. Deze workshop bestaat uit twee ochtenden. Laat je inspireren door het speelse en kleurrijke materiaal van water en ecoline. In deze workshop gaan we eerst met ecoline aan de slag. De opzet met ecoline bewerken we de tweede ochtend met oliepastel krijt. Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:
 

Tijdstippen

De volgende workshops moeten nog worden gepland.

De kosten per deelnemer per workshop bedragen: € 55,00 inclusief materiaal

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

 

Oliepastel op hout workshop

Hierbij wordt oliepastel op hout aangebracht. De workshop bestaat uit drie lessen. Je leert een seizoensgebonden schilderij of een schilderij gebaseerd op de jaarfeesten op hout te maken. Bijvoorbeeld voor op de jaartafel, in de kinderkamer of in de klas of voor een ander mooi plekje in huis. Er is ook een mogelijkheid om een abstract werk op hout te maken. Je leert hoe je de techniek ‘schilderen met oliepastel op hout’ toe kunt passen en hoe je je schilderij het beste kunt afwerken. Vanuit de kleuren die je leert mengen, komen we vervolgens tot de vorm en de illustratie.

 

Tijdstippen

Deze workshop is nog niet gepland.

 

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

Workshop acryl

Tijdens deze tweedaagse workshop gaan we intuïtief en ontdekkend aan een kunstwerk werken. Met zand, papier, takjes, touw, krijt en acryl etc. Werkend met diverse materialen en in de ontmoeting van de kleuren ontstaat jouw kunstwerk. Een heerlijke workshop om los te komen en al spelend met de materialen te werken. Heel bevrijdend!

 

Tijdstippen

Vrijdag 27 en zaterdag 28 november van 09:30 - 11:30 uur.

​Kosten

De kosten per deelnemer per workshop bedragen € 55,00 exclusief materiaal en € 60,00 inclusief materiaal maar exclusief doek (deze graag zelf aanschaffen)

Onderstaand een aantal voorbeelden van acrylwerken (dus geen gemengde technieken):

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel