top of page

Geef  kleur aan je leven en koop mijn kaarten, posters en andere producten in de webwinkel
(klik op de afbeelding voor directe toegang tot de webwinkel)

Collage kaarten.jpg

Koop gedrukte ansicht- en dubbele kaarten

Laat je meenemen in de seizoenen en koop prachtige seizoenskaarten of kies een kleurrijke bloemenkaart. Inmiddels bestaat het assortiment uit al ruim 90 kaarten dus de keus is groot. En diverse kaarten zijn in de aanbieding! De aanbieding volgt daarbij de seizoenen. Dus als het lente is, zijn de lentekaarten in de aanbieding. Als het zomer is, de zomerkaarten, enz. Je vindt de aanbiedingen onder de verschillende soorten kaarten in de winkel. Naast ansichtkaarten verkoop ik sinds kort ook dubbele kaarten.

 

Koop gedrukte posters

Het nieuwste product zijn posters die je al dan niet met een unieke beschilderde houten lijst (van De Noest) kunt kopen. Op de lijsten lopen de composities van de posters door, waardoor je een prachtig effect krijgt. Ook lijkt het daardoor alsof de poster veel meer diepte heeft.

 

Koop originele oliepastel op hout schilderingen

Daarnaast zijn er schilderingen op hout te koop. Elke schildering is uniek.

 

Voor consumenten

Let op: de webwinkel is bedoeld voor particulieren en niet voor mensen die namens een organisatie kaarten willen bestellen (tenzij het om kleine hoeveelheden per kaart en/of om een kleine hoeveelheid in totaal gaat). Wil je dus namens een organisatie of bedrijf bestellen en gaat het om bestellingen van > 100 kaarten per bestelling, neem dan svp even contact op.

Klik op de bovenstaande afbeelding en je wordt naar de webwinkel geleid. Mocht je vragen hebben, laat het me dan via het contactformulier weten.

 

bottom of page