top of page
Horizon roestbruin header.jpg

Privélessen

Digitale privéles (via Zoom) Heb je interesse in een privéles en woon je wat verder weg of wil je kennis maken met de oliepastel techniek om deze beter te leren kennen? Probeer dan een digitale privéles via Zoom. Ook als je vragen hebt over een werk waar je mee aan de slag bent of wilt gaan, kan een digitale privéles handig zijn.

Kosten: € 25,00 per half uur en € 45,00 per uur.

Privélessen - we vullen de les in onderling overleg in. We werken met oliepastelkrijt. tijdens een privéles neem ik je stap voor stap mee en leer ik je hoe je de techniek kunt opbouwen. Ik kijk nauwkeurig mee en geef tijdens de les allerlei tips zodat je weer meer kennis hebt aan het einde van de les om thuis verder te experimenteren. Tijdstippen voor privéles gaan altijd in overleg en kan op kort termijn ingepland worden.

 

Kosten privéles volwassenen: € 52,50 per uur inclusief materialen en papier (behalve grote vellen papier). Kom je met zijn tweeën? Dan zijn de kosten € 90,00 per uur voor jullie samen.

Kosten privéles voor kinderen: € 37,50 per uur inclusief materialen en papier. Komen er twee kinderen tegelijk? Dan zijn de kosten

€ 65,00 euro per uur. Bij 3 kinderen is de prijs € 75,00 per uur.

Een combi van moeder of vader en kind kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 80,00 euro per uur.

bottom of page