top of page
Afbeelding workshop pagina.jpg

Workshops gemengde technieken

Baukje geeft naast de halve dagworkshops oliepastel ook workshops waarbij ze oliepastel combineert met andere technieken. Leer hieronder meer over deze workshops.

Ecoline en oliepastel workshop

Hierbij combineren we ecoline en oliepastel voor een verrassend resultaat. Deze workshop bestaat uit twee ochtenden. Laat je inspireren door het speelse en kleurrijke materiaal van water en ecoline. In deze workshop gaan we eerst met ecoline aan de slag. De opzet met ecoline bewerken we de tweede ochtend met oliepastel krijt. Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:
 

Data en kosten

5 & 12 juli 2024

Tijdstip: van 9.30 uur tot 11.30 uur

Kosten: € 59,50 inclusief materiaal en lekkers

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

Oliepastel op hout workshop

Hierbij wordt oliepastel op hout aangebracht. Je leert een seizoensgebonden schilderij of een schilderij gebaseerd op de jaarfeesten op hout te maken. Bijvoorbeeld voor op de jaartafel, in de kinderkamer of in de klas of voor een ander mooi plekje in huis. Er is ook een mogelijkheid om een abstract werk op hout te maken. Je leert hoe je de techniek ‘schilderen met oliepastel op hout’ toe kunt passen en hoe je je schilderij het beste kunt afwerken. Vanuit de kleuren die je leert mengen, komen we vervolgens tot de vorm en de illustratie.

 

Data en kosten

Data: zaterdag 13 januari 2024

Tijd: van 9.30 uur tot 12.30 uur

Kosten: € 55,00 voor een ochtend inclusief materiaal

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

Workshop acryl

Tijdens deze drie ochtenden workshop gaan we schilderen met acryl. Iedere ochtend starten we met een korte oefening en vervolgens werken we daarna aan een groter schilderij gedurende de drie ochtenden.Naast het werken met de penseel zal ik ook andere gereedschappen aanbieden om met acryl te kunnen schilderen om een mooi effect te krijgen. Iedere ochtend start ik met een kleine en speelse oefening en vervolgens werken we deze drie ochtenden aan een groter schilderij.

 Schrijf je snel in voor deze drie heerlijke ochtenden.

Data en kosten

woensdag 17 juli, donderdag 18 juli en vrijdag 19 juli 2024

Tijd: 9.30 uur tot 12.30 uur

Kosten: € 142,50 inclusief koffie, thee en lekkers maar exclusief materiaal.

Een aantal door Baukje gemaakte voorbeelden:

bottom of page