top of page
Afbeelding workshop pagina.jpg

Kom je je verjaardag vieren?

De verjaardag

Baukje organiseert op aanvraag kunstzinnige verjaardagsfeestjes voor kinderen van 6 tot 12 jaar. Baukje start, onder het genot van sap en lekkers, met een verhaal dat is afgestemd op de leeftijd van de jarige en zijn of haar vriend(innet)jes én dat is gebaseerd op het thema dat de jarige zelf heeft gekozen. Denk dan aan thema’s als het circus, zonnebloemen, raketten, de zee, vogels en prinsessen.
Vervolgens gaan we met z’n allen aan de slag. Geïnspireerd door het thema maken de kinderen de mooiste kunstwerken die aan het eind worden verzameld en besproken. De workshop duurt zo’n anderhalf uur. Natuurlijk ontbreekt het niet aan een kleine snoepverrassing voor alle kinderen en een cadeautje voor de jarige.

P1012079.JPG
De kosten
Schatkistjes voor website.JPG

Hoewel Baukje veel met oliepastel krijt werkt, zijn materiaal- en techniekkeuze altijd bespreekbaar. De kosten voor een verjaardag bedragen € 100,- (afhankelijk van de materiaal- en techniekkeuze). Deze prijs geldt voor acht kinderen. Als er meer kinderen meedoen, brengt Baukje additioneel € 5,00 per extra kind in rekening. Voor kinderen van 9 jaar en ouder bestaat de mogelijkheid om ook voor andere materialen te kiezen. Denk aan linnen doekjes beschilderen in combinatie met het gebruik van stof. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om schatkistjes te beschilderen en te versieren.

bottom of page