Workshop op maat

De workshop op maat

Baukje organiseert schilderworkshops in oliepastel, acryl en gemengde technieken op aanvraag voor (professionele) groepen. Dit kan zowel op locatie als bij haar thuis (thuis: maximaal 7 personen).

Tevens organiseert Baukje thema-avonden voor bijvoorbeeld een school, een kinderdagverblijf of een andere instelling. Denk bijvoorbeeld aan het maken van getuigschriften of het illustreren van boeken.

Tijden

De datum, tijd en locatie bepalen we in overleg.

Kosten

Dit betreft veelal maatwerk. Per aanvraag wordt een offerte opgesteld.

(Groot)ouder- & kindworkshop

Dit is een bijzondere workshop op maat voor (groot)ouder en kind waarbij het kind / de kinderen de leeftijd van 7 tot er met 12 jaar heeft / hebben. In plaats van een ouders is een oma of opa met kleinkind natuurlijk ook van harte welkom. Deze workshop start ik met een verhaal of gedicht. Geïnspireerd door het verhaal creëer je allebei een eigen kunstwerk met oliepastelkrijt. Samen schilderen, in verbinding met je (klein)kind maar ook in verbinding met je zelf, zal rustgevend en inspirerend werken voor jullie allebei. Kosten voor (groot)ouder én kind: €30,00 inclusief materiaal bij 6 deelnemers of meer. De eerstvolgende workshop is op 25 januari van 10:00 tot 11:45 uur. En op 18 april en 6 juni organiseer ik vanwege de grote vraag een tweede en derde workshop. Hij gaat door bij minimaal 6 deelnemers (3 ouders met 1 kind).

 

Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of meld je aan via het contactformulier.

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel