top of page
Horizon roestbruin header.jpg

Privélessen

Digitale privéles (via Zoom) Heb je interesse in een privéles en woon je wat verder weg of wil je kennis maken met de oliepastel techniek om deze beter te leren kennen? Probeer dan een digitale privéles via Zoom. Ook als je vragen hebt over een werk waar je mee aan de slag bent of wilt gaan, kan een digitale privéles handig zijn.

Kosten: € 25,00 per half uur en € 45,00 per uur.

​Doelgroep gerichte lessen Dit zijn lessen voor docenten, (kinderdagverblijf)-leidsters en therapeuten op groep- of individuele basis. Je volgt dan één of meerdere lessen, bijvoorbeeld om met de techniek kennis te maken of geïnspireerd te worden.

Kosten voor individuele doelgroepgerichte begeleiding: € 52,50 euro per persoon per uur. Voor (grotere) groepen gelden andere tarieven. Neem dan contact op voor meer informatie.

Privélessen - we vullen de les in onderling overleg in. We kunnen werken met oliepastel krijt, maar we kunnen ook een andere techniek kiezen die bij je past. Tijdstippen voor privé- en doelgroep gerichte lessen gaan altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om in het weekend een les te plannen.

 

Kosten privéles volwassenen: € 52,50 per uur inclusief materialen en papier (behalve grote vellen papier). Kom je met zijn tweeën? Dan zijn de kosten € 90 per uur voor jullie samen.

Kosten privéles voor kinderen: € 37,50 per uur inclusief materialen en papier. Komen er twee kinderen tegelijk? Dan zijn de kosten

€ 65,00 euro per uur. Bij 3 kinderen is de prijs € 75,00 per uur.

Een combi van moeder of vader en kind kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 65,00 euro per uur.

bottom of page