Horizon roestbruin header.jpg

Overige lessen

Naast de reguliere lessen voor volwassenen en kinderen en de inlooplessen verzorgt Baukje:

 • digitale zoomlessen - één keer per maand op de dinsdagmorgen verzorg ik een digitale zoomles. Iedere les verzorg ik een opdracht om de techniek beter te leren kennen dan wel kennis te verdiepen.

  Data: 22 feb, 15 mrt, 12 apr, 31 mei en 14 jun

  Tijd:  van 11:45 tot 12:45 uur
  Kosten: € 15,00 per keer
   

 • privélessen - we vullen de les in onderling overleg in. We kunnen werken met oliepastel krijt, maar we kunnen ook een andere techniek kiezen die bij je past. Tijdstippen voor privé- en doelgroep gerichte lessen gaan altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om in het weekend een les te plannen.

  Kosten privéles volwassenen: € 45,00 euro per uur inclusief materialen en papier (behalve grote vellen papier). Kom je met zijn tweeën? Dan zijn de kosten € € 60,00 euro per uur.

  Kosten privéles voor kinderen: € 37,50 euro per uur inclusief materialen en papier. Komen er twee kinderen tegelijk? Dan zijn de kosten 50 euro per uur. Een combi van moeder/vader en kind kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 60,00 euro per uur.

 • doelgroep gerichte lessen zoals lessen voor docenten, (kinderdagverblijf)-leidsters en therapeuten op groeps- of individuele basis. Zij volgen dan één of meerdere lessen, bijvoorbeeld om met de techniek kennis te maken of geïnspireerd te worden.

  Kosten voor individuele doelgroepgerichte begeleiding: € 45,00 euro per persoon per uur. Voor (grotere) groepen gelden andere tarieven. Neem dan
  contact op voor meer informatie.