Horizon roestbruin header.jpg

Overige lessen

Naast de reguliere lessen voor volwassenen en kinderen en de inlooplessen verzorgt Baukje:

  • privélessen - we vullen de les in onderling overleg in. We kunnen werken met oliepastel krijt, maar we kunnen ook een andere techniek kiezen die bij je past. Tijdstippen voor privé- en doelgroep gerichte lessen gaan altijd in overleg. Soms is het ook mogelijk om in het weekend een les te plannen.

    Kosten privéles volwassenen: € 45,00 euro per uur inclusief materialen en papier (behalve grote vellen papier). Kom je met zijn tweeën? Dan zijn de kosten € € 60,00 euro per uur

    Kosten privéles voor kinderen: € 37,50 euro per uur inclusief materialen en papier. Komen er twee kinderen tegelijk? Dan zijn de kosten 50 euro per uur. Een combi van moeder/vader en kind kan natuurlijk ook. Dan betaal je € 60,00 euro per uur.

  • doelgroep gerichte lessen zoals lessen voor docenten, (kinderdagverblijf)-leidsters en therapeuten op groeps- of individuele basis. Zij volgen dan één of meerdere lessen, bijvoorbeeld om met de techniek kennis te maken of geïnspireerd te worden.

    Kosten voor individuele doelgroepgerichte begeleiding: € 45,00 euro per persoon per uur. Voor (grotere) groepen gelden andere tarieven. Neem dan
    contact op voor meer informatie.