De jonge kunstenaar

De cursus

Onder het genot van een glaasje sap en iets lekkers start Baukje de les. Soms met een verhaal over een bekende kunstenaar of een stukje eenvoudige kunstgeschiedenis. Maar denk ook aan thema’s als natuur, seizoenen, dieren, kunststromingen, etc.

Daarna gaan we met het thema aan de slag in het atelier. We werken vooral met oliepastel krijt dat we met gebleekte lijnolie bewerken. We zullen zowel naschilderen als zelf scheppend bezig zijn. De kinderen ontwikkelen een gevoel voor kleur en dynamiek en kunnen hun voorkeur voor abstract of figuratief schilderen ontdekken. Ook is het mogelijk om met een andere techniek aan de slag te gaan. Veelal exposeren we de kunstwerken van de kinderen aan het eind van het seizoen >

De tijden

De cursus vindt plaats op de dinsdagmiddag van 15:45 - 17:15 uur.In totaal zijn er in de winter en het voorjaar 15 lessen die van 14 januari tot en met 12 mei lopen. Op 25 februari is er vanwege de vakantie geen les. Dit geldt ook voor 28 april en 5 mei.

De kosten

De kosten voor de winter en het voorjaar 2020 bedragen € 181,00 per deelnemer. Betalen gaat eenvoudig via de webwinkel van Atelier Exler.

 

 

© 2018 by Baukje Exler

  • Facebook - grijze cirkel
  • Instagram - grijze cirkel
  • Pinterest - grijze cirkel
  • LinkedIn - grijze cirkel