top of page
Horizon roestbruin header.jpg

De jonge kunstenaar

De cursus

Onder het genot van een glaasje sap en iets lekkers start Baukje de les. Soms met een verhaal over een bekende kunstenaar of een stukje eenvoudige kunstgeschiedenis. Maar denk ook aan thema’s als natuur, seizoenen, dieren, kunststromingen, etc.

Daarna gaan we met het thema aan de slag in het atelier. We werken vooral met oliepastel krijt dat we met gebleekte lijnolie bewerken. We zullen zowel naschilderen als zelf scheppend bezig zijn. De kinderen ontwikkelen een gevoel voor kleur en dynamiek en kunnen hun voorkeur voor abstract of figuratief schilderen ontdekken. Ook is het mogelijk om met een andere techniek aan de slag te gaan. Veelal exposeren we de kunstwerken van de kinderen aan het eind van het seizoen >

De tijden

Baukje biedt twee keer per jaar een blokje van 5 cursusdagen aan voor kleine groepen (max. 8 kinderen). De cursussen zijn op de woensdagmiddag van 14:00 tot 15:30 uur. Mocht je interesse hebben, meld je dan aan door mij een mailtje te sturen. Dit korte cursusblok geef ik op aanvraag opnieuw.

De kosten

De kosten per blok zijn € 75,00 per kind. Betalen gaat eenvoudig via de webwinkel van Atelier Exler.

 

 

bottom of page